Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- رییس مرکز تجارت الکترونیک می‌گوید با اجرای طرح جدید، کارمندان دولت دیگر اجازه ندارند در معامله‌ای با دولت وارد شوند.

 علی رهبری در مراسم رونمایی از منع سیستمی و هوشمندانه از مداخله کارمندان در معاملات دولتی اظهار کرد: از سال‌ها قبل یکی از مسائل مهم نظارتی که در اقتصاد ایران مطرح بوده، بحث مدیریت معاملات دولت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا برنامه ریزی شده معاملات دولت در بستر الکترونیک انجام شود تا امکان فساد در آنها به حداقل برسد.

وی با بیان اینکه برنامه ریزی برای این موضوع از دهه 80 و 90 آغاز شده است، بیان کرد: برای جلوگیری از فساد قید شده که در هر معامله‌ای که دولت در آن به عنوان خریدار یا فروشنده حضور دارد، باید فرایند به شکل الکترونیک انجام شود. در همین راستا، سامانه ستاد (سامانه تدارکات الکترونیک دولت) کار خود را آغاز کرده و قواعد را مشخص می‌کند.

رییس مرکز تجارت الکترونیک درباره نحوه عملکرد سامانه ستاد توضیح داد: طبق برنامه ریزی‌های صورت گرفته، همه معاملات مشمول باید در بستر ستاد انجام شوند. تاکنون بیش از 10 هزار دستگاه دولت در این سامانه ثبت نام کرده‌اند که از این تعداد بیش از 8850 دستگاه فعال هستند. همچنین 296 هزار فعال بخش خصوصی در ستاد ثبت اطلاعات وجود دارد.

رهبری درباره جزییات معاملات صورت گرفته در ستاد نیز گفت: از سال 91 تا دی ماه سال جاری، تعداد معاملات انجام شده در این بستر بیش از یک میلیون و 100 هزار فقره بوده است. البته بخش مهمی از این معاملات از سال 97 به بعد انجام شده است.

وی با بیان اینکه در بستر ستاد، اجازه ورود کارمندان دولت به معاملات با دولت گرفته می‌شود، توضیح داد: این کارمندان شامل وزرا، نمایندگان مجلس و کارمندان دولت در تمام رده‌ها می‌شود. با توجه به اینکه این افراد احتمال دستیابی به رانت و انجام تبانی را دارند طبق قانون نباید اجازه ورود به معامله را داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: سامانه از حدود دو هفته قبل، اجازه ورود این افراد را به معامله با دولت مسدود کرده و دیگر امکان رخ دادن این اتفاق وجود ندارد. ما به دنبال آن هستیم که دریچه فساد را ببندیم. تا کنون سامانه از ورود 267 شخص حقیقی جلوگیری کرده و در آینده این نظارت‌ها تشدید نیز خواهد شد.

 ایسنا

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۳۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیمان، سنگ آهن و فولاد در صدر معاملات در بورس کالا

بیش از ۳ میلیون تن انواع محصول به ارزش ۳۶ همت هفته گذشته در بورس کالا دادوستد شد و سیمان، سنگ آهن و فولاد بیشترین حجم معاملات را در تالار صنعتی و معدنی، و وکیوم باتوم، قیر و مواد پلیمری بیشترین حجم معاملات تالار پتروشیمی و فرآورده‌های نفتی را داشتند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در معاملات هفته گذشته بازار فیزیکی بورس کالای ایران 3 میلیون و 284 هزار و 326 تن انواع محصول به ارزش 36 هزار میلیارد تومان دادوستد شد. به لحاظ حجم سیمان، سنگ آهن و فولاد بیشترین حجم معاملات را در تالار صنعتی و معدنی و وکیوم باتوم، قیر و مواد پلیمری نیز بیشترین حجم معاملات تالار پتروشیمی و فرآورده‌های نفتی را به خود اختصاص داده بودند.

بر اساس این گزارش، تالار محصولات صنعتی و معدنی شاهد معامله 2 میلیون و 719 هزار و 651 تن انواع کالا به ارزش 24.7 هزار میلیارد تومان در هفته گذشته بود.

در این تالار یک میلیون و 297 هزار و 938 تن سیمان، 741 هزار تن سنگ آهن، 422 هزار و 238 تن فولاد، 231 هزار و 250 تن آهن اسفنجی، 17 هزار و 210 تن آلومینیوم معامله، 7 هزار و 930 تن مس، یک هزار و 185 تن روی، 200 تن کک و 200 تن کنسانتره مولیبدن شد.

از طرفی در دو بخش داخلی و صادراتی تالار فرآورده‌های نفتی و پتروشیمی 421 هزار و 768 تن انواع کالا و محصول به ارزش 9.1 هزار میلیارد تومان به فروش رسید.

در تالار فرآورده‌های نفتی و پتروشیمی 184 هزار و 900 تن وکیوم باتوم، 140 هزار و 449 تن قیر، 102 هزار و 877 تن مواد پلیمری، 54 هزار و 500 تن لوب کات، 39 هزار و 103 تن مواد شیمیایی، 13 هزار و 970 تن گوگرد، 5 هزار و 521 تن روغن و 570 تن گازها و خوراک ها معامله شد.

همچنین تالار کشاورزی نیز شاهد معامله یک و نیم تن زعفران به ارزش 150 میلیارد تومان بود و بازار فرعی هم معامله 22 هزار و 623 تن انواع کالا و محصول به ارزش72.2 میلیارد تومان بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ثبت عملکرد دستگاهها برای برگزاری کنگره شهدا در سامانه دولت
  • کاهش ۲۰ هزار و ۱۴۴ واحدی شاخص کل بورس
  • سیمان، سنگ آهن و فولاد در صدر معاملات در بورس کالا
  • شروع طوفانی معاملات برق؛ جهش ۶۸۴ میلیارد ریالی در بورس انرژی
  • مسیر شفافیت از ارتباطات سامانه‌ای با حذف کاغذ می‌گذرد
  • افزایش ۶۵۲ واحدی شاخص کل بورس
  • شاخص بورس هزار واحد رشد کرد
  • رشد هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • اتصال ۱۷ بانک به سامانه برات الکترونیکی
  • کارمندان ادارات کل اجرایی وزارت کار اجازه دریافت حق مشاوره ندارند